Revisie Feeder 23-1400

Revisie Feeder 23-1400

Nieuws

Laden en lossen in één

Na ruim 11 jaar intensief arbeid is deze mobiele belader toe aan een grote revisie beurt.

Deze mobiele belader met telescopische transportband hebben wij in 2009 geleverd aan Sando Puinrecycling B.V. De machine is uitermate geschikt voor het transporteren van grondstoffen van 0 tot 40mm zoals: granulaat, stortsteen, slakken, zand etc. Speciaal voor deze zware toepassingen hebben wij deze machine ontworpen. Zo kan de machine met gemak, afhankelijk van de toepassing, tussen de 800 en 1000 ton per uur transporteren.

Breston staat bekend om het meedenken en ontzorgen van de klant, deze machine is hier een duidelijk voorbeeld van. Volledig ontworpen en gecreëerd naar de wensen en eisen van onze klant. Door onze zorg en service heeft de machine 11 jaar lang probleemloos gefunctioneerd. Nu is de machine terug bij onze fabriek voor een revisie opdracht. De rubberen transportband wordt vernieuwd, de rollen en lagers worden vervangen en de motoren worden nagekeken en bijgevuld waar nodig.

De transportband is voorzien van een eigen stortbunker met transportband. Met een shovel kan het puin in de stortbunker gelost worden, deze verdeeld het puin evenredig over de telescoopband. De uitgeschoven lengte van de telescoopband is 23m en heeft een bandbreedte van 1400mm. Op de hoogste stand kan de telescoopband tot wel 12,5m afstorten. Om de machine volledig mobiel te maken is deze voorzien van zijn eigen stroomaggregaat van 280kW.