Op- en overslag machines

Bulk handling op zijn best

Op- en overslag machines

Al meer dan 80 jaar ontwerpen en produceren wij zeer hoogstaande op- en overslagmachines voor de producten op en in uw terminal.

Voor al uw transportsystemen bent u bij Breston aan het goede adres. Wij adviseren u in het voorzien van scheepsbeladingsinstallaties, losinstallaties en de transportsystemen van en naar uw opslaglocaties. Hierin kijken wij samen met u naar de beste toepassingen op het gebied van het transporteren van uw product. We houden rekening met de juiste snelheden, duurzaamheid, energieconsumptie, materiaal en nog veel meer. Dit allemaal om te zorgen dat uw product met de juiste kwaliteitsbewaking op de plaats van bestemming komt.

Ook zijn wij zeer sterk in het beheersen van uw stofproblematiek. Door onze jarenlange ervaring hebben wij vele toepassingen beschikbaar om uw product stofvrij te ontvangen en transporteren. Op het gebied van ATEX kan onze adviseur u verder helpen met de juiste oplossingen die binnen uw bedrijf passen. Wanneer het belangrijk is om grip te houden op de producthoeveelheid, en wat er in en uit uw bedrijf gaat, adviseren wij u over de mogelijkheden om uw product te wegen. Dit is mogelijk in verschillende vormen en precisie.

Verkoop Team

Wilt u meer weten? Ons verkoop team staat voor u klaar!

Producten per markt

26-Belader

Scheepsbelader

59-Stortbunker

Stortbunker

60-weeg

Weeginstallaties

62-Feeder

Feeder

28-Rooster

Stortrooster

30-Stof

Stofbeheersing

42-Zeef

Zeef installatie

01 - Service

Kiep Platform