Breston elektra houdt u aan de gang

Het hart van de installatie

Breston elektra houdt u aan de gang

De afdeling elektra van Breston ontwerpt en fabriceert complete elektrotechnische (bedrijfs)installaties, zowel licht-, signaal- en krachtinstallaties. Ook met het verhelpen van storingen kan Breston u uitstekend van dienst zijn.

De elektrische schema’s worden door de elektrotechnische engineers van Breston ontworpen en getekend. Hierbij wordt uitgegaan van uw specificaties, daarnaast wordt er rekening gehouden met de geldende richtlijnen en normen met betrekking tot de elektrotechnische installaties. Aan de hand van de elektrische schema’s worden de besturingskasten gefabriceerd en geïnstalleerd. Bij de aflevering van de machine of installatie krijgt u het bijbehorende schema meegeleverd.

Breston ontwerpt en fabriceert ook elektrotechnische installaties voor machines en installaties aangeleverd door derden. Wij voorzien de installaties en/of machines met de bijbehorende componenten. In ons magazijn hebben wij een uitgebreid assortiment aan elektrotechnische componenten, hierdoor kunnen wij snel schakelen in geval van storing of defecte onderdelen. U kunt bij ons ook altijd terecht voor losse elektra componenten.

Specialist elektra

Peter Aarnoudse

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Specialist elektra

Peter Aarnoudse

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

Producten per markt

64-ele

Industriële- en Procesautomatisering

68-lamp

Utiliteit

01-Service

Keuring en Inspectie