Voorbewerker

Voorbewerker

Samen sterk.

Voorbewerker

Zorg jij ervoor dat alles klaar is om machines en staalconstructies te bouwen die de hele wereld overgaan?

Wat ga je doen?

Als voorbewerker ondersteun je onze werkvoorbereiding en zorg je ervoor dat het complete pakket met onderdelen klaarligt, zodat jouw collega’s allerlei machines en constructies kunnen samenstellen. In overleg met je leidinggevende bepaal je wat prioriteit heeft en hoe je jouw werkzaamheden gaat aanpakken. Jij werkt graag zelfstandig en met jouw technisch inzicht zie je meteen voor je wat je gaat maken zodra je de technische tekening bekijkt. Je verzamelt wat je nodig hebt en gebruikt verschillende bewerkingstechnieken om onderdelen klaar te maken. Of je nu moet zagen, snijden, kanten, knippen, boren of lassen; met jouw twee rechterhanden en oog voor detail past alles perfect in elkaar. En beheers je iets nog niet? Dan wil je het graag leren! Ook werk jij veilig met de heftruck.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een flexibele en gezellige collega die een meerwaarde is voor ons team. Bovendien kun je georganiseerd, zelfstandig en in team verband werken. Daarnaast beheers je de onderstaande kennis:

  • MBO diploma of MBO werk- en denkniveau
  • Aantal jaar ervaring binnen een vergelijkbare functie
  • Geldig heftruck- en VCA certificaat
    (of bereid deze te behalen)

Wij bieden:

Een gezellige werkplek waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Een goede werk/privé balans. En een werkomgeving met korte lijnen en informele communicatie, een goede werksfeer is bij ons erg belangrijk.

Als medewerker bij Breston B.V. val je onder de CAO Metaal en Techniek, de hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Bij ons geniet je van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar. Mocht de samenwerking van beide kanten goed bevallen dan krijg je snel zekerheid en is een vast dienstverband niet ver weg. Laten we ook onze diverse bedrijfs- en jubileumfeestjes niet vergeten!

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jaap of Jim Abresch +31 (0)187-651432
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, en denk jij ons team met jouw talenten te kunnen versterken?
Solliciteer dan direct d.m.v. van het vacature formulier hieronder!

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van onze vacature is niet gewenst.

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Abresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Albresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.