Voorbewerker

Voorbewerker

Samen sterk.

Voorbewerker

Als voorbewerker zorg je ervoor dat het complete pakket met onderdelen klaarligt, zodat je andere collega’s verder kunnen met het samenstellen van machines en constructies.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Zodra je binnenstapt begin je eerst met een lekker bakje koffie. Daarna klok je om 7.30 in om je werkdag te beginnen. In overleg met je leidinggevende bepaal je wat prioriteit heeft en hoe je jouw werkzaamheden gaat aanpakken. Zodra je de tekening bekijkt, zie je met jouw technisch inzicht direct wat er gemaakt moet worden. Je verzamelt de benodigde materialen en gaat aan de slag om de onderdelen te maken.

Of je nu moet zagen, snijden, kanten, knippen, boren of lassen; met jouw twee rechterhanden en oog voor detail past alles perfect in elkaar. En beheers je iets nog niet? Dan wil je het graag leren!

Profiel

Als onze nieuwe voorbewerker beschik je over een MBO diploma of MBO werk- en denkniveau (niveau 4) want een diploma zegt natuurlijk ook niet alles. We vinden het wel belangrijk dat je al enige ervaring hebt in de sector metaal en techniek. Verder is o.a. boren, lassen, zagen en technisch tekening lezen geen probleem voor jou! Je bent in het bezit van een geldig heftruck- en VCA certificaat, heb je deze niet? Dan ben je bereid deze te halen.

Alle voordelen

Bij Breston hangt een gezellige en informele werksfeer waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Je geniet bij ons van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar, hiervoor vragen we wel 40 uur aanwezigheid. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.

Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, krijg je snel vastigheid en is een vast dienstverband niet ver weg.

Solliciteren?

Solliciteren gaat handig via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Solliciteer direct!

Neem contact op met Kelly van Peperstraten

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Kelly van Peperstraten

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.