Engineer Werktuigbouwkunde

Engineer Werktuigbouwkunde

Samen sterk.

Engineer Werktuigbouwkunde

Heb jij interesse in machinebouw? En lijkt het jou leuk om jouw kennis en ervaring toe te passen in onze machines en projecten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling? Kom dan ons team versterken en grijp de kans om jezelf verder te ontwikkelen!

Hoe ziet jouw dag eruit?

We beginnen de dag met een gezellig bakkie koffie, daarna lekker aan de slag. Ook al werken we veelal met standaard machines, er is ook een gezonde mix met mooie projecten en service (spoed)klussen, hierdoor is niet één dag hetzelfde. Als product-owner is het belangrijk dat er kennis wordt opgebouwd van het type machine welke het beste bij jou past. Dit neemt niet weg dat je een uitdaging van een groot project niet uit de weg gaat. Als het een inbouw-project betreft ga je gewapend met de 3D scanner de situatie ter plaatse inmeten. Je bespreekt met verkoop en/of met de klant de eisen en wensen en je gaat in Inventor ‘24 aan de slag met de 3D modellen van de installatie. Je legt een technisch dossier aan waar je berekeningen en technische keuzes in vastlegt.

Op de cruciale punten overleg je met een collega’s van jong en oud of je op de juiste route zit en helpen we elkaar om de juiste ontwerpkeuzes te maken. Deze samenwerking in ons gemixte team zorgt voor een goede en gezellige werksfeer. Als de 3D modellen klaar zijn maak je er 2D werktekeningen van. Je zorgt er niet alleen voor dat je tekeningen kloppen, maar ook dat alle nodige informatie op de juiste manier overgedragen kan worden aan de volgende afdelingen.

Profiel

Als engineer werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van verschillende machines. Je construeert en vervaardigt tekeningen van nieuwe en bestaande machines. Hiervoor gebruiken wij het tekenprogramma Inventor ’24.

In de praktijk ben je bezig met zowel tekenen als moduleren en heb je kennis van technisch berekenen.

Als engineer kun je snel doorgroeien naar de rol van product owner waarbij je alle technische aspecten van een van onze machines zal ontwerpen en bijhouden. Jij bent de expert van “jouw machine”.

Alle voordelen

Bij Breston hangt een gezellige en informele werksfeer waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Je geniet bij ons van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar, hiervoor vragen we wel 40 uur aanwezigheid. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.
Uiteraard beschikken wij ook over een pensioen- en reiskostenregeling.

Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, krijg je snel vastigheid en is een vast dienstverband niet ver weg.

Solliciteren?

Solliciteren gaat handig via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Solliciteer direct!

Neem contact op met Kelly van Peperstraten

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Kelly van Peperstraten

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.