Leerling elektro monteur

Leerling elektro monteur

Samen sterk.

Leerling elektro monteur

Zie jij je toekomst in de techniek? Wil je werken en leren combineren bij een erkend leerbedrijf en ook verzekerd zijn van een baan na je opleiding? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als leerling elektro monteur leer je om zelfstandig besturingskasten te bouwen en aan te sluiten aan de hand van de gemaakte schema’s. Deze besturingskasten zijn voor onze eigen machines, maar ook voor klanten met diverse andere installaties. Daarnaast vind je het leuk om mee te gaan naar klanten om daar besturingen van machines en installaties te bekabelen en aan te sluiten. Onderhoud of storing? Geen probleem, je assisteert je collega’s graag! Met een gezonde werklust groei je door naar een zelfstandig werkend monteur.

Profiel

Jouw hart ligt in de techniek! Elektrotechniek of mechatronica is jouw grootste passie en hierin wil je dan ook graag doorgroeien. Stil zitten of dikke studieboeken zijn niet aan jou besteedt. Daarom volg jij een volwaardige MBO opleiding in een BBL-constructie, vier dagen werken en één dag naar school. Vanaf de eerste dag ben je een volwaardig medewerker en onderdeel van ons enthousiaste elektro team. Je bent of komt in het bezit van rijbewijs B, heftruck- en VCA certificaat. Als je niet in het bezit bent van één van deze certificaten, dan ben je wel bereid deze te behalen.

Alle voordelen

Bij Breston hangt een gezellige en informele werksfeer waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Je geniet bij ons van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar, hiervoor vragen we wel 40 uur aanwezigheid. Je komt direct bij ons in dienst. Uiteraard bieden we je een goede, persoonlijke begeleiding door onze interne praktijkbegeleider. Na afronding van je opleiding bieden we je een vast contract aan. Om je kennis op pijl te houden bieden wij je, na je opleiding, vakgerichte cursussen aan.

Solliciteren?

Solliciteren gaat handig via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct!

Neem contact op met Peter Aarnoudse

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jaap Albresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.