Junior inkoop/magazijn medewerker

Junior inkoop/magazijn medewerker

Toonaangevend sterk.

Vacature junior inkoop/magazijn medewerker

Zorg jij ervoor dat alles just in time binnen is en alles op rolletjes verloopt?

Wat ga je doen?

Ter ondersteuning van onze inkoopafdeling en magazijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste en accurate junior inkoop/magazijn medewerker, die graag de handen uit de mouwen steekt om ervoor te zorgen dat zaken goed geregeld zijn.

In jouw rol als junior inkoop/magazijn medewerker biedt je voornamelijk ondersteuning aan onze inkoopafdeling, maar draag je ook je steentje bij in ons magazijn. Zo goedkoop mogelijk en just in time onderdelen bestellen voor onze machines is waar jij energie uit haalt! Door jouw flexibele en accurate werkhouding zorg jij ervoor dat niet alleen onze bestellingen correct worden verwerkt, maar ook inkomende orders op juiste wijze worden opgepakt. Jij levert een waardevolle bijdrage aan de operationele backoffice processen binnen ons bedrijf.

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een flexibele en gezellige collega die een meerwaarde is voor ons team. Bovendien kun je georganiseerd, zelfstandig en in team verband werken. Daarnaast beheers je de onderstaande kennis:

  • MBO diploma of MBO werk- en denkniveau (niveau 4)
  • Enige ervaring in een technische omgeving
  • Affiniteit met machinebouw
  • Ervaring met Ridder iQ in een pre

Wij bieden:

Een gezellige werkplek waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Een werkomgeving met korte lijnen en informele communicatie, een goede werksfeer is bij ons erg belangrijk.

Als medewerker bij Breston B.V. val je onder de CAO Metaal en Techniek, de hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring. Bij ons geniet je van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar. Mocht de samenwerking van beide kanten goed bevallen dan krijg je snel zekerheid en is een vast dienstverband niet ver weg. Laten we ook onze diverse bedrijfs- en jubileumfeestjes niet vergeten!

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jim Abresch +31 (0)187-651432 of via jim@breston.nl
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, en denk jij ons team met jouw talenten te kunnen versterken?
Solliciteer dan direct d.m.v. van het vacature formulier hieronder!

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van onze vacature is niet gewenst.

Over Breston

Waarom werken bij Breston?

Je komt te werken in een breed vakgebied, met een gedreven team en goede arbeidsvoorwaarden.