Combi-functie inkoop & magazijn

Combi-functie inkoop & magazijn

Samen sterk.

Combi-functie inkoop & magazijn

Ben jij een echte duizendpoot, regelneef of een manusje-van-alles? Dan is deze combi-functie echt iets voor jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint de dag met een lekker bakkie en daarna start je je computer op. Samen met je collega overleg je wat er op de planning staat en ga je materialen en onderdelen voor onze machines inkopen. Halverwege de dag komt er een leverancier op bezoek om het een en ander te bespreken over tarieven en leveringen.

Als het druk is in het magazijn kunnen je collega’s daar wel een extra handje gebruiken, je springt dan graag even bij. In het magazijn controleer je de binnengekomen goederen van een inkooporder aan de hand van de pakbon en daarna zet je alles op zijn plaats. Vervolgens zet je meteen nog even wat spullen klaar voor je collega’s van de assemblage zodat zij de laatste hand aan de machine kunnen leggen.

Deze beschrijving is wel enigszins onder voorbehoud want bij Breston is namelijk geen enkele dag hetzelfde!

Profiel

Als onze nieuwe duizendpoot beschik je over een MBO diploma of MBO werk- en denkniveau (niveau 4) want een diploma zegt natuurlijk ook niet alles. We vinden het wel belangrijk dat je al enige ervaring hebt in de sector metaal en techniek en dan met name in de machinebouw. Daarnaast zou fijn zijn als je bekend bent met ons ERP systeem Ridder iQ maar dit is niet strikt noodzakelijk, je hebt dit immers zo geleerd.

Alle voordelen

Bij Breston hangt een gezellige en informele werksfeer waarin voldoende ruimte is voor eigen inbreng en verantwoordelijkheden. Je geniet bij ons van 25 verlof- en 13 ATV dagen per jaar, hiervoor vragen we wel 40 uur aanwezigheid. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je opleidingsniveau en werkervaring.

Als de samenwerking van beide kanten goed bevalt, krijg je snel vastigheid en is een vast dienstverband niet ver weg.

Solliciteren?

Solliciteren gaat handig via het onderstaande formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jim Abresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via:

Solliciteer direct!

Neem contact op met Jim Abresch

Enthousiast geworden en herken je jezelf in het profiel? Solliciteer dan direct via: